Knjige


Knjige

Savremena tehnologija, znanje, iskustvo i stalno usavršavanje dovoljna su i prava preporuka da možemo prihvatiti i najzahtevnije poslovne izazove.

Savremena tehnologija, znanje, iskustvo i stalno usavršavanje dovoljna su i prava preporuka da možemo prihvatiti i najzahtevnije poslovne izazove. Upravo zato poverenje su nam ukazali svi domaći izdavači, brojne izdavačke i brokerske kuće iz regiona i sve više klijenata sa zapadnoevropskog tržišta.

Moderno opremljen doradni centar omogućava produkciju svih vrsta poveza i korišćenje svih grafički standardizovanih materijala, kao i sve opcije završne dorade.
Spremni smo i na izazove i specifične zahteve klijenata, jer naš moto je – ne pričamo o problemima već o rešenjimaMonografska izdanja
Monografska izdanja

Kapitalna dela koja izradjujemo sa posebnim zadovoljstvom, a koja zauzimaju najbolja mesta u kućnim bibliotekama. Enciklopedije, poznate ličnosti, metropole i prirodna bogatstva, istorijska izdanja, svetska čuda…

Beletristika
Beletristika

Ipak se i dalje mnogo čita. I uvek će. Nijedan tehnološki napredak neće biti veći od ljudske radoznalosti, znatiželje i potrebe da zaroni u druge svetove, vremena i drugačije živote.

Dečje knjige
Dečje knjige

Kao i većina navika, i navika čitanja stiče se od malena. Prve knjige decu će privući bojama i slikama, očaraće ih zanimljivim sadržajima i osećajem bliskosti sa likovim.

Udžbenici
Udžbenici

Savremeni udžbenici nisu više običan skup suvoparnih sadržaja koje treba naučiti. To su danas interaktivna izdanja, bogato opremljena, koja vas motivišu da usvajate nova znanja.


Grafostil logo

GRAFOSTIL DOO - Srbija

Telefon:
+ 381 34 302 770
+ 381 34 343 654

Fax:
+381 34 302 771

Email
office@grafostil.rs

Adresa
KANICOVA 5v
34000 Kragujevac

GRAFOSTIL DOO - Slovenia

Telefon:
+386 31 349 473

Email
info@grafostil.si

Adresa
Brnčičeva 5
1231 Črnuče
Ljubljana, Slovenia